Home Forums Κανόνες Forum του Vipsubs Αιτήματα Συγχρονισμών σε εκδόσεις (Director Subs)

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #12130
  Director
  Moderator

  Εδώ μπορείτε να ζητάτε συγχρονισμούς σε εκδόσεις που δεν έχουν γίνει
  για τους υπότιτλους της ομάδας Director Subs.

  Για να προτείνετε σειρές προς υποτιτλισμό επιλέξτε το θέμα «Αιτήματα υποτιτλισμών/συγχρονισμών».

  2+
  #16005
  Mandrake
  Participant

  Καλησπέρα. Δεν είναι ο σωστός τόπος που το γράφω, αλλά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Σε διάφορα νήματα του φόρουμ σας, όπως στα “Αιτήματα υποτιτλισμών/συγχρονισμών”, “Γενικώς και αορίστως…” & “Για παράπονα εδώ…” δε μπορώ να σχολιάσω και μου γράφει μονίμως “You must be logged in to create new topics” δίνοντας παρακάτω το username και το password μου (τα έχει ήδη συμπληρωμένα αλλά δοκίμασα αμέτρητες φορές να τα γράψω κι εγώ και να προσπαθώ να καταλάβω τι έχω κάνει λάθος), τσεκάρω το κουτί “Keep me sign in” και πατώντας το κουμπί “Log in” με πετάει στο λογαριασμό μου για να μου δείξει ότι συνδέθηκα. Όταν επιστρέφω στα νήματα αυτά, μου κάνει ακριβώς το ίδιο. Αυτό συμβαίνει εδώ και πολλούς μήνες και σήμερα ενώ μπήκα στων “Παραπόνων” και έπειτα στο “Γενική” για να σας το γράψω αυτό, διαπίστωσα ότι το κάνει και εκεί, ενώ από τύχη εδώ μου είχε πλαίσιο να γράψω. Δε ξέρω αν είναι κάποιου είδους ban επειδή είχαμε κάποιες διαφωνίες στο παρελθόν, το αναφέρω απλά επειδή αν δεν είναι, τότε υπάρχει bug και μάλιστα βαρβάτο που το ίδιο πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίζουν και άλλα μέλη. Εάν συμβαίνει κάποιου είδους τιμωρία προς εμένα προσωπικά, αγνοείστε & διαγράψτε το σχόλιο αυτό.

  Υ.Σ. Αυτό συμβαίνει εδώ και μήνες, όπου κάθε φορά που έκανα απόπειρα να γράψω κάτι, τα παρατούσα.

  • This reply was modified 6 months ago by Mandrake.
  • This reply was modified 6 months ago by Mandrake.
  0
  #16010
  Myrto
  Keymaster

  Καλημέρα Mandrake, προφανώς και δεν υπάρχει ban αλλιώς δεν θα μπορούσες
  να γράψεις πουθενά. Δεν είμαστε τόσο “κακά” παιδιά.
  Μας έχουν αναφέρει κι άλλοι το πρόβλημα, κάνε ένα
  logout – clear cache και αν εξακολουθείς να έχεις θέμα,
  άσε ένα μήνυμα και θα το κοιτάξουμε κι εμείς από μεριά μας.

  1+
  #16026
  NoBrain
  Participant

  Αγαπητή Μυρτώ, καλημέρα. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο Mandrake αντιμετωπίζω κι εγώ. Εφόσον όμως (όπως τονίζεις) έχει αναφερθεί κι από άλλους χρήστες, πρόκειται καθαρά για πρόβλημα λειτουργίας του site που χρήζει διόρθωσης εκ μέρους του σχεδιαστή. Όπως επίσης και η έλλειψη κάποιου τύπου ένδειξης, ότι ο χρήστης είναι συνδεδεμένος και επιλογής για αποσύνδεση. Σε κάποια άλλα φόρουμ για παράδειγμα, εμφανίζεται η εικόνα του χρήστη με την ένδειξη για αποσύνδεση σε οποιοδήποτε σημείο κι αν βρίσκεται.
  Αυτή την στιγμή που γράφω το μνμ πχ (με εξαίρεση την εμφάνιση του πίνακα για τη υποβολή) δεν εμφανίζεται καμία άλλη ένδειξη. Και ο μόνος τρόπος που υπάρχει για αποσύνδεση (συγνώμη αν κάνω λάθος) είναι η μεταφορά στην σελίδα του λογ/σμού για την επιλογή του logout.
  Το αναφέρω καθαρά από άποψη εξυπηρέτησης του χρήστη και λειτουργικότητας του site. Την λύση που προτείνεται (για logout και εκκαθάριση της cache) προσωπικά την βρίσκω εντελώς άβολη. Χωρίς παραξήγηση.
  Εάν πρέπει να μεταφέρουμε το θέμα σε άλλο νήμα, απλώς ενημέρωσε μας ποιό είναι είναι το κατάλληλο. Ίσως να ανοιχτεί και νέο με τίτλο “Τι θα θέλατε να έχει το Vip” πχ, ώστε να έχετε κι εσείς άμεση πρόσβαση σε προτάσεις-παράπονα των μελών. Ο λόγος που κι εγώ πόσταρ εδώ είναι επειδή είδα το μνμ του φίλου Mandrake. Ευχαριστώ και συγνώμη για την πολυλογία.
  Με εκτίμηση ΝoBrain.

  1+
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.