ΣΕΖΟΝ 1

Ο Μαξ αντιμετωπίζει την πίεση της εκδήλωσης συγκέντρωσης χρημάτων για το νοσοκομείο. Ο Φρομ δυσκολεύεται να στείλει άσχημα νέα στην κόρη του. Η Μπλουμ και ο Ρείνολντς ασχολούνται με τον αντίκτυπο του τσακωμού τους. Ο Καπούρ και ο Σαρπ εργάζονται για να βοηθήσουν έναν άρρωστο πατέρα και γιο.

Απόδοση Διαλόγων: missblue – RussianGirl Επιμέλεια: Νταϊρέκτορ

Εκδόσεις: KILLERS

Με μια μεγάλη διαδικασία μεταμόσχευσης ντόμινο στα σκαριά, ο Μαξ πρέπει να αποφασίσει εάν μπορεί να είναι παρών στο νοσοκομείο ενώ ασχολείται επίσης με την ασθένειά του. Εν τω μεταξύ, ένας δεσμός με έναν ασθενή κάνει την Μπλουμ να σκεφτεί την προσωπική της ζωή και ο Ίγκι σημειώνει πρόοδο σε μια μακροχρόνια υπόθεση.

Απόδοση Διαλόγων: missblue – RussianGirl – The_Doc
Επιμέλεια: Νταϊρέκτορ

Εκδόσεις: KILLERS

Το πρόγραμμα θεραπείας ενός ασθενούς παίρνει μια απροσδόκητη τοπή όταν ο Μάξ εμπλέκεται προσωπικά. Εν τω μεταξύ, ο Ρέινολντς γιορτάζει τα γενέθλιά του με κάποια βοήθεια από το νοσοκομείο και ο Καπούρ παλεύει με μια υπόθεση που χτυπάει κοντά στο σπίτι.

Απόδοση Διαλόγων: missblue – RussianGirl – The_Doc
Επιμέλεια: Νταϊρέκτορ

Εκδόσεις: SVA + AVS

Ο Μαξ πείθει τη Δρ Σαρπ να ρισκάρει στη θεραπεία του και η Μπλουμ μπλέκει σε μια δύσκολη συζήτηση. Εν τω μεταξύ, ο Δρ Καπουρ θεωρεί ότι βοηθάει τον γιο του σε μεγάλο βαθμό συμβουλεύοντας μία φίλη.

Απόδοση Διαλόγων: missblue – The_Doc – Visionist
Επιμέλεια: The_Doc – Νταϊρέκτορ Εκδόσεις: KILLERS

Όσο ο Μαξ παλεύει για τη ζωή του, στο Νιου Άμστερνταμ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μια επέμβαση καρδιάς που δεν καλύπτεται από την ασφάλιση της ασθενούς. Καθώς η ομάδα αισθάνεται την απουσία του Μαξ και οι γιατροί ανακαλύπτουν ότι μπορεί να χρειαστεί να θεραπεύσουν έναν δικό τους, η Σαρπ πρέπει επιτέλους να μιλήσει για την κατάστασή του Μαξ.

Απόδοση Διαλόγων: RussianGirl – The_Doc
Επιμέλεια: The_Doc – Νταϊρέκτορ

Εκδόσεις: KILLERS  

Ο Ρέινολντς αντιμετωπίζει ένα δύσκολο περιστατικό από το παρελθόν του. Ο Μαξ αποσπά τον εαυτό του από τη χημειοθεραπεία αναλαμβάνοντας την περίπτωση ενός τακτικού άστεγου ασθενούς. Ο Φρομ βοηθά έναν νεαρό άνδρα που πάσχει από σοβαρές ψευδαισθήσεις.

Απόδοση Διαλόγων: Νταϊρέκτορ – missblue – The_Doc
Επιμέλεια: The_Doc

Έκδοση: mSD


Οι εντάσεις είναι υψηλές στο νοσοκομείο καθώς η Μπλούμ απορρίπτει μία διάγνωση. Εν τω μεταξύ, ο Ίγκι παρατηρεί ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά με έναν από τους πιο αξιοσέβαστους χειρουργούς του νοσοκομείου.

Απόδοση Διαλόγων: RussianGirl – missblue – The_Doc
Επιμέλεια: The_Doc

Έκδοση: KILLERS

Ο Μαξ συνεχίζει να εργάζεται για την επίλυση των υποκείμενων προβλημάτων στο νοσοκομείο παρά τις έντονες απαιτήσεις της θεραπείας. Εν τω μεταξύ, ο Ρέινολντς επιλέγει να κάνει μια δαπανηρή χειρουργική επέμβαση για να προσδιορίσει μια αόριστη διάγνωση και η Μπλουμ πρέπει να αντιμετωπίσει τους προσωπικούς της δαίμονες.

Απόδοση Διαλόγων: Visionist – Νταϊρέκτορ
Επιμέλεια: The_Doc

Έκδοση: KILLERS

Ο Φρομ αποκαλύπτει το εκπληκτικό παρελθόν ενός ασθενούς. Ο Ρέινολντς σημειώνει πρόοδο στην προσωπική του ζωή μετά από μερικές δυσκολίες.

Απόδοση Διαλόγων: Visionist
Επιμέλεια: The_Doc

Έκδοση: KILLERS

Ο Μαξ δένεται με τους ασθενείς που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία μαζί του, αλλά μια συνομιλία τον οδηγεί να αγωνιστεί με την πραγματικότητά του. Εν τω μεταξύ, ο Ρέινολντς δυσκολεύεται να χειριστεί ένα προσωπικό θέμα σχετικά με την οικογένεια ενός ασθενούς και ο Ίγκι συνειδητοποιεί κάτι για την κόρη του.

Απόδοση Διαλόγων: The_Doc – Visionist – RussianGirl
Επιμέλεια: The_Doc

Έκδοση: KILLERS